Pārdodas jauns Nokis 5310.

Klasiskais mobilais telefons
Jums nepatīk telefoni ar sensoru ekrānu un esat klasikas cienītājs? Tādā gadījumā, mobilais telefons ir ideāls risinājums tieši Jums. telefonam ir klasisks dizains, turklāt, tas ir ļoti ērts lietošanā, pateicoties uz korpusa esošām pogām, kuras ļauj precīzi uzdot nepieciešamos uzdevumus telefonam. Cita telefona priekšrocība ir ietilpīgs akumulators, kurš ļauj tam ilgi darboties bez uzlādes. mobilais telefons – tas ir vienkāršums, komforts un drošums vienā ierīcē.

Divas SIM kartes
Ar telefonu Jūs varat izmantot divus telefona numurus vienlaicīgi, jo tam ir veseli divi sloti SIM kartēm. Sadaliet kontaktus 2 grupās vai vienkārši atbrīvojieties no nepieciešamības sev līdzi nēsāt divus mobilos telefonus gadījumā, ja viens no tiem ir darba vai ārzemju telefons, kurš nepieciešams, atrodoties citā valstī.

Bluetooth
Bezvadu Bluetooth tīkls telefonā nodrošina datu pārraidi starp telefonu un citām ierīcēm vai aksesuāriem. Pieslēdziet telefonu pie portatīvā datora, planšetdatora vai cita mobilā telefona ar Bluetooth funkciju un pārmetiet fotogrāfijas, video un audio failus vai dokumentus, izmantojiet bezvadu austiņas un citas ierīces.

Marka: Nokia 5310
Telefona tips: Klasisks
Stāvoklis: jaun.
Cena: 40 €
Tālrunis: (+371)25-51-***
E-mail: Nosūtīt e-pastu
Vieta:Rīga

Unikālo apmeklējumu skaits: 1
Datums: 13.09.2024 09:54