Darba pienākumi:
- trauku un virtuves inventāra mazgāšana;
- telpu uzkopšana pirms restorāna atvēršanas;
- darba vietas uzturēšana kārtībā.
Prasības:
- atbildība un rūpīgums;
- vēlme strādāt komandā.
Piedāvājam:
- stabilu atalgojumu;
- visas socialās garantijas;
- ērtu darba grafiku;
- draudzīgu kolektīvu.
|
Profesija:
|
Trauku mazgātājs
|
|
Darba devēja statuss:
|
Juridiska persona
|
|
Kompānijas nosaukums:
|
Meat Chef
|
|
Reģistrācijas numurs:
|
Lv40103259123
|
|
Darba dienas:
|
Maiņās
|
|
Darba laiks:
|
10.00-22.00
|
|
Atrašanās vieta:
|
Rīga, centrs
|
|
Adrese, iela:
|
Tērbatas iela 41/43
|
| Vieta: | Rīga, centrs |
 |
|
Unikālo apmeklējumu skaits: 1 Datums: 15.11.2025 21:17 |
Sludinājumi © ss sia 2000