Darba pienākumi:
- trauku un virtuves inventāra mazgāšana;
- telpu uzkopšana pirms restorāna atvēršanas;
- darba vietas uzturēšana kārtībā.

Prasības:
- atbildība un rūpīgums;
- vēlme strādāt komandā.

Piedāvājam:
- stabilu atalgojumu;
- visas socialās garantijas;
- ērtu darba grafiku;
- draudzīgu kolektīvu.

Profesija: Trauku mazgātājs
Darba devēja statuss: Juridiska persona
Kompānijas nosaukums: Meat Chef
Reģistrācijas numurs: Lv40103259123
Darba dienas: Maiņās
Darba laiks: 10.00-22.00
Atrašanās vieta: Rīga, centrs
Adrese, iela: Tērbatas iela 41/43
Vieta:Rīga, centrs

Unikālo apmeklējumu skaits: 1
Datums: 15.11.2025 21:17