Piedāvāju pārtikas tehnologa pakalpojumus pārtikas ražošanas un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem ražošanas procesa izpildes nodrošināšanā, uzraudzībā un mācību kursa pasniegšanā.
Palīdzu izstrādāt un ieviest pārtikas kvalitātes sistēmas vadības dokumentāciju, tai skaitā pārtikas produkta ražošanas procesa etapu virzības plūsmu un noteikt Kritiskos kontroles punktus / KKP, lai nodrošinātu nekaitīgas pārtikas produktu ražošanu un to apriti balstoties uz Paškontroles / HACCP sistēmas pamatprincipiem.
Izstrādāju paškontroles dokumentāciju (HACCP rokasgrāmata).
Apmācu "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā".
Sniedzu konsultācijas ražošanas procesiem to pilnveidošanai.

Profesija: Tehnologs
Iepriekš. darba pieredze specialitātē: Vairāk par 10 gadiem
Izglītība: Maģistrs
Izglītības nozare: Pārtikas, kvalitātes sistē
Pabeigtie kursi: Lean smart
Valodu zināšana: Latviešu, Krievu, Angļu
Vēlamais darba grafiks: Jaukti
Ir autovadītāja apliecība: Ir
Dzīves vieta: Rīga, centrs
Tālrunis: (+371)29-16-***
E-mail: Nosūtīt e-pastu
Vieta:Rīga, centrs

Unikālo apmeklējumu skaits: 1
Datums: 20.11.2025 15:27