Viesnīca “Grand Hotel Kempinski Riga” aicina savā komandā:
Pavāru (Chef de Partie)
Galvenie pienākumi:
- Novērtēt pārtikas produktu kvalitāti un veikt to pirmapstrādi
- Gatavot un noformēt ēdienus
- Uzturēt kārtību virtuvē, kontrolēt kvalitāti un tīrību
- Nodrošināt higiēnas un sanitāro prasību ievērošanu virtuvē
- Sekot procedūrām, standartiem, tehnoloģijām
- Strādāt ar tehnoloģisko aprīkojumu, ievērojot darba drošības noteikumus
Prasības kandidātiem:
- Ne mazāk, kā divu gadu darba pieredze pavāra amatā
- Darba organizācijas prasmes, laika izjūta, punktualitāte
- HACCP sistēmas pārzināšana
Mēs piedāvājam:
- Stabilu pastāvīgu darbu starptautiskā uzņēmumā
- Pieczvaigžņu viesnīcas un augstas klases restorāna servisa un kulinārijas pieredzi
- Darbu saliedētā komandā
- Bezmaksas ēdināšanu un darba formu
- Profesionālo izaugsmi
- Veselības apdrošināšana pēc 3 mēnešiem
- Atalgojumu no 1600 EUR (bruto) mēnesī
Ja Jūs vēlaties turpināt savu karjeru starptautiskā un prestižā Eiropas zīmola viesnīcā,
lūdzam sūtīt CV.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām.